bloggen

Skönhet och bättre utseende

En vän till mig har just kommit igång med det kroppsliga. Vad jag menar är att hon nu börjat ta ansvar för sin kropp och vill att allting skall se bra ut. För detta ändamål är det träning och bra mat på schemat samt nu, ett besök hos estetisk tandläkare inne i stan. Det har varit jobbigt för henne att åka dit eftersom hon inte tycker om tandläkare eller läkare överhuvudtaget. Jag har förklarat att jag inte tycker framtänderna ser konstiga eller fula ut, men det handlar nog inte så mycket om vad andra tycker egentligen utan mer om vad hon tänker sig att andra skall tycka och dessutom vad hon känner för egen del. Nu var det tid bokad och klar för någonting som kallas diastema. Vad det innebär har jag väl kanske inte riktigt förstått även om det nu är klart och ser bra ut. Vad jag tolkar det som är att man skall ta bort en glugg mellan framtänderna och så långt har det ju lyckats. Riktigt bra till och med, men så var det också en duktig estetisk tandläkare som utförde ingreppet på henne.

Hitta klinik för estetiskt ingrepp

Jag var med på kliniken som någon form av stöd, även om jag inte vet ifall jag gjorde nytta eller inte. Jag själv har också lite problem när det gäller tandläkare, och jag höll mig väldigt tyst i ett hörn av rummet där jag fick sitta på en stol och se på. Ibland lyckades jag klämma ur mig lite meningar om att det ser bra ut och sådant, men för varje tillfälle stirrade den man, som var estetisk tandläkare, argt på mig som att han skulle sätta en borr i benet på mig om jag inte var tyst och lät honom arbeta. Det måste sett roligt ut med en likblek man som utstötte halvt osammanhängande meningar från sin positionering i hörnet av rummet, sittandes på en stol för barn. Jag förstår att han tog det som ett irriterande inslag i behandlingen, men det kanske är många som har med sig någon så hur arg kan han vara tänkte jag och fortsatte att heja på bäst jag kunde från min halvt svimfärdiga mun.

Tillslut var det hela klart och jag var vimmelkantig när vi skulle gå därifrån. Det var hon också, så det måste sett ganska kul ut när vi kom ut från kliniken som tillhörde en välkänd estetisk tandläkare. Vi snubblade sakta ner för gatan och tog oss fram till hållplatsen innan vi hoppade på tåget och åkte iväg. Kanske man skulle våga sig på att gå till en estetisk tandläkare någon gång för egen del också. Det verkade ju gå bra för henne så det skulle nog funka för mig också.